Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Equip precintatLa Policia Local d'Eivissa intervé en una festa il·legal a un establiment comercial, detè a un dels participants i precinta dos equips de música. 

La Policia Local d'Eivissa ha intervingut aquesta matinada en un local comercial, ubicat al carrer Navarra, on s'estava celebrant una festa il·legal i deté a un dels participants.
La Unitat Nocturna intervé, a les 5.00 hores de la matinada, al local després de ser requerits per un ciutadà que comunica als agents que portava tota la nit sense dormir a causa del renou que provocava la gent i la música d'una festa que s'estava produint a un bar.

Els agents acudeixen a l'establiment, que es trobava amb les portes tancades, i comprova que a l'interior hi havia una festa en la qual hi participava un grup d'unes 10 persones que es trobaven ballant i consumint alcohol. Un dels participants increpa a la policia i l'agredeix, motiu pel qual es procedeix a la seva detenció.

Els agents aixequen diverses actes per incompliment de vàries restriccions imposades pel RD Llei 21/20 i els acords del Consell de Govern per no mantenir la distància de seguretat i vulnerar la limitació d'horària de tancament, fixada a les 2.00 hores, i interposa una denúncia per vulnerar l'ordenança municipal de contaminació acústica.

Per altra banda, la Policia Local d’Eivissa després d’inspeccionar a diversos establiments per tal de controlar les restriccions del RD Llei 21/2020 i garantir les mesures de prevenció pel control de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, ha denunciat a 4 establiments de la zona de Marina Botafoc i del passeig Joan Carles I.

A dos d'aquests establiments s'ha aixecat acta i precinte dels equips de música per vulnerar les ordenances municipals de Medi Ambient i contaminació acústica en detectar-se manipulacions als limitadors acústics.
Altres dos establiments han estat denunciats perquè el personal treballador no portava mascareta i a un d’ells per no mantenir la distància de seguretat.

A més, s'interposen un total de 7 denúncies per diverses infraccions de les ordenances municipals com no presentar les corresponents llicències, ja que no les tenien disponibles a l'establiment, i a un dels establiments del passeig Joan Carles I s'ha hagut d'aixecar acta, per vulneració de la Llei Orgànica de Seguretat Ciutadana, per obstaculitzar les tasques d'inspecció per part de la Policia Local.

Vídeo de la intervenció: