Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha rebut, durant el torn de la nit del 9 al 10 de juliol, un total de 12 cridades de veïns i veïnes queixant-se per molèsties a causa del renou o la música provinents tant de persones que es trobaven pel carrer com de locals d'oci. El servei s'ha dut a terme entre les 22 h i les 6.00 h del matí.

Després que les patrulles donassin resposta a les trucades telefòniques, el resultat ha estat la interposició d'un total de 10 denúncies per incomplir les ordenances municipals i dues actes d'aprehensió.
D'aquestes dotze cridades, quatre denunciaven botellons o reunions de persones a la via pública, quatre per molèsties procedents de domicilis particulars i quatre més per molèsties causades per locals d'oci.

Com a resultat d'aquestes actuacions, la Policia Local d'Eivissa ha denunciat sis persones per consumir alcohol a una plaça de la ciutat a les 2.45 h de la matinada; ha denunciat dos establiments d'oci per incomplir horari de tancament, una d'aquestes denúncies ha estat interposada a les 2.37 h i l'altra a les 5.00 h; ha requisat dos petits aparells de música i ha interposat dues denúncies per molèsties de domicilis per causar renou.