Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Campus Paco RedondoEl Clínic de formació per als tècnics es va celebrar aquest cap de setmana.

El II campus de Bàsquet Sa Real Paco Redondo comença aquesta tarda i es perllongarà fins al dissabte 18 de juliol al pavelló de col·legi de Sa Real. Comptarà amb la presència, entre altres, de Tamara i Alberto Abalde, jugadors dels primers equips de Valencia Basket i de la Selecció Espanyola. Els tècnics professionals que participen en aquesta activitat han rebut el Clínic de formació durant el passat cap de setmana.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, ha recordat la important feina que es da des de la regidoria en incentivar i oferir als infants de la nostra ciutat activitats formatives d’alt nivel en les que completen la seva formació de la má de primeres figures de l’esport sense sortir de l’illa. D’aquí la importància d’aquest Campus en el qual l’Ajuntament d’Eivissa hi col·labora de forma principal.

Al campus, pensat per a esportistes des de la categoria de bàsquet mini fins a cadets (nascuts entre el 2002 i el 2009), participen 60 esportistes i té lloc en horari de 17.00 a 20.30 hores tota la setmana. El dissabte, dia de Portes Obertes, l’horari serà de 10.00 a 13.00 hores.

Durant el campus, els infants tindran classes de preparació física, treball de fonament sobre el tir en diferents situacions: creació d’espai, sobre bot, catch and shoot, sobre recepció, així com classes de recursos ofensius i defensius, presa de decisions sobre els conceptes treballats i classes de tècnica i tàctica individual. El preparador físic del Real Madrid, Juan Trapero, farà la supervisió diària dels participants.