Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni amb UIBL’Ajuntament d'Eivissa i l’UIB signen un conveni de col·laboració per desenvolupar programes conjunts d’intercanvi i cooperació en els camps de la docència, formació d'estudiants, divulgació i investigació. 

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i el Rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet Rotger, han signat aquest matí un conveni per desenvolupar programes de col·laboració i d'estudis conjunts i l'intercanvi i la cooperació en els camps de la docència, formació d'estudiants, divulgació i investigació. A la signatura també hi han assistit el regidor de Promoció Econòmica i Modernització, Aitor Morrás i Jordi Llabrés, vicerector d'Innovació de la UIB.

El conveni estableix que la cooperació entre ambdues parts pot incloure intercanvi d'informació i publicacions, realització de seminaris, col·loquis, simposis, estudis d'investigació conjunts, realització de programes de formació i d'activitats educatives conjuntes, visites per part de membres de la comunitat universitària a centres públics de l'Ajuntament d'Eivissa i la continuació del suport de l'Ajuntament d'Eivissa a les activitats de la Universitat Oberta per a Majors, entre altres.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, s'ha mostrat satisfet amb aquest acord i ha assenyalat que 'volem que la Universitat estigui impregnada de la ciutat d'Eivissa i treballarem amb convenis de col·laboració i amb objectius que per a nosaltres són fonamentals com són el medi ambient, la modernització i tota la tecnologia perquè siguem una illa moderna'

Per part seva, el rector de la UIB, Llorenç Huguet, ha explicat que aquest conveni 'obre portes a diferents accions que des de la universitat entusiasmen i en particular fan efecte a aspectes d'innovació'. En aquest sentit, ha destacat la seva intenció de 'col·laborar amb projectes de l'Ajuntament com districte07800, que és un districte d'innovació'.

L'acord, que té una validesa mínima de quatre anys, no suposa cap tipus de compromís econòmic inicial, ja que per a cada projecte que es dugui a terme s'indicaran els detalls financers de forma separada i específica.

L'Ajuntament crearà una comissió mixta que s'ocuparà d'aprovar, prioritzar i avaluar les accions que es derivin del desenvolupament d'aquest acord.