Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa interposa 57 denúncies durant el cap de setmana per incomplir les noves mesures sanitàries de control de la COVID-19.

La Policia Local d'Eivissa ha interposat un total de 57 denúncies durant el cap de setmana als controls realitzats per comprovar el compliment de les noves mesures sanitàries de prevenció de la COVID-19 establertes a la resolució de la Conselleria de Sanitat i Consum del Govern Balear de 28 d'agost. La majoria de les sancions, 40 en total, s'han interposat per no utilitzar mascareta a la via pública. En concret, els agents han posat 16 denúncies per aquest motiu durant el dissabte i 24 el diumenge.

Durant l'operatiu també s'han posat 12 denúncies per no respectar el tancament de la platja a la zona de ses Figueretes i dues sancions per fumar a la via pública.

Els agents també han interposat tres denúncies a locals d'oci per obrir i per incomplir els horaris de tancament. Una d'elles a un local de copes que ha hagut de desallotjar. Els tres establiments han estat tancats per la Policia.

Divendres, durant la primera nit d'entrada en vigor de les mesures, la Policia Local va interposar altres 13 denúncies.