Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Poor lives matterEl Bloop International Proactive Art Festival incorpora una nova obra dels artistes Vlady i Amadama al projecte d’art urbà OpenAir Gallery al Parc de la Pau.

Els artistes Vlady i Amadama han creat l’obra ‘Poor Lives Matter is the real issue’ en el marc del desè aniversari del Bloop International Proactive Art Festival. Aquesta obra es troba al parc de la Pau i forma part del projecte OpenAir Gallery. En aquesta ocasió, els artistes interpretan el tema del Bloop 2020: la Memòria en relació a la COVID-19 creant una obra que ‘ens anima a pensar de manera proactiva' segons han assenyalat.

La nova instal·lació #PoorlivesMatter, traduïda com ‘Les vides pobres importen’, parla de classes socials. 'El veritable privilegi és la classe social i no el color de la teva pell. Si ets d'una elit o pertanys a una classe social alta, seràs capaç de parlar, encara que siguis negre, blanc, marró o groc' han declarat els artistes. En aquest sentit, l'obra crida a escoltar la veu de les persones d’una classe social baixa.

L'OpenAir Gallery és un projecte que ha colorit l'illa d’Eivissa amb gairebé 100 murals i instal·lacions al llarg dels 10 anys de festival i de les quals, unes quaranta obres es poden contemplar tot l'any, gratis i oberts a tothom.