Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Logotip C19El centre ha programat diferents tallers i cursos durant els caps de setmana i les tardes del darrer trimestre de l’any.

El Centre de Creació Jove C-19 de l’Ajuntament d’Eivissa ha programat per al darrer trimestre de l’any una àmplia oferta d’activitats de caràcter cultural, educatiu i lúdic per a infants i joves. Totes les activitats s’adaptaran a les condicions sanitàries i d’aforament vigents en cada moment.

Es poden fer les reserves i sol·licitar informació dels diferents cursos a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé enviant missatge de whatsapp al 606222177. També es pot contactar a través del telèfon 971397600 ext.24150.

Algunes de les activitats estan finançades per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern Balear, a través de l’Institut Balear de la Dona, i del Ministeri d’Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa, Claudia Cotaina, ha afirmat que “ totes les activitats programades al Centre de Creació Jove permeten facilitar diferents activitats de suport, altres relacionades amb la ciència i l’art i així com donar l’oportunitat a la joventut del municipi a participar en activitats organitzades per l’Ajuntament d’Eivissa".

Les activitats per a joves se centren en diferents tallers i esdeveniments setmanals així com en el Descobreix el C19, que és un programa gratuït dirigit a joves entre 13 i 17 anys en el que cada dia de la setmana es plantegen diferents propostes d’activitats.
Altres activitats es centren en l’horari de tarda, de dilluns a divendres, com poden ser tallers artístics, classe de suport, tallers de dibuix manga, classes de ball, tallers de conversa en anglès, taller de cuina.

Enllaç a:
· Programa complet del C-19 en pdf