abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Fira MollL’Ajuntament d'Eivissa, juntament amb la Confraria de Pescadors, ha decidit anul·lar la celebració de la quarta edició de la ‘Fira del Moll i peixos de tardor’ a causa de les previsions climatològiques adverses per a les pròximes jornades.

Així, se suspèn la sortida amb vaixell, prevista per a aquest dissabte, i la posterior degustació en les instal·lacions de la Confraria. També s'anul·la la degustació de molls prevista per al divendres en el Mercat Nou.

A més, i pel fet que les embarcacions de la Confraria no han pogut sortir aquesta setmana pel mal temps, tampoc s'oferiran tapes gratuïtes de benvinguda amb molls en els restaurants de la ciutat de Ca N’Alfredo, El Barco, Guillemís i Sa Nansa.

Activitats ajornades del programa ‘Viu la Posidònia’

D'altra banda, i a causa del temps advers, també se suspenen altres activitats que s'inclouen en el programa ‘Viu la Posidònia’.

En concret, el paddle surf previst en Ses Figueretes i l'activitat ‘La Posidònia i les estrelles’, que havien de celebrar-se aquest dissabte, però s'ajornen per a quan la meteorologia ho permeti.

També s'ajornen les activitats del diumenge com el caiac tour avançat a Talamanca i el paddle surf en Platja d'en Bossa, que consistia en un taller "art versus plàstics”.

Totes les persones que han reservat plaça en aquestes activitats seran contactades per a comunicar-los la nova data.

El programa ‘Viu la Posidònia’ es desenvolupa fins al 4 de desembre i inclou propostes mediambientals, gastronòmiques i artístiques per a difondre la importància de la praderia Patrimoni de la Humanitat.

Wpp