abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Tallers conscienciacióL'Ajuntament d'Eivissa imparteix un taller per a conscienciar en la prevenció sobre el maltractament a les persones majors i ofereix una xerrada de sensibilització oberta al públic general.

L'Ajuntament d'Eivissa, a través de la regidoria de Benestar Social i Gent Gran, oferirà el pròxim dimecres17 de novembre, una xerrada sobre ‘Prevenció del maltractament en la vellesa i la soledat no desitjada’. La xerrada, que es desenvoluparà en el Casal d'Igualtat entre les 17.30 i les 18.30 hores, està dirigida a tota la població en general.

L'objectiu és sensibilitzar i conscienciar sobre el maltractament i l'abús dirigit a les nostres persones majors i les vies que existeixen per a detectar-lo i actuar.
Aquesta mateixa xerrada s'ha impartit a diferents treballadores i treballadors de l'Ajuntament d'Eivissa, entre elles a 15 persones del departament de Benestar Social. La xerrada es realitza en col·laboració amb la Confederació Estatal de Majors Actius (Confemac).

Les persones interessades es poden d'inscriure de manera gratuïta telefonant al 618565409 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Wpp