Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

RehabilitacióLes subvencions van destinades a habitatges i locals dels barris de sa Penya, la Marina, s’Alamera i Dalt Vila i té una inversió de 118.000 euros.

La Junta Rectora del Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat es reunirà demà de forma ordinària per aprovar la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació d’habitatges i locals als barris de sa Penya, la Marina, s’Alamera i Dalt Vila. També s’aprovarà l’aportació de les diferents institucions per al 2021 que suma 1’7 milions d’euros.

El pressupost per a les subvencions és de 118.000 euros i cadascuna de les subvencions no podrà superar la quantitat màxima de 15.000 euros per habitatge o local ni el percentatge màxim de 50% de la despesa subvencionable.

El regidor de Patrimoni, Pep Tur ha afirmat que ‘des del Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat es treballa no sols en els béns declarats sinó també, tal i com demana UNESCO, en el seu entorn immediat i aquestes subvencions suposen un recolzament per a tots aquells propietaris que volen rehabilitar edificis, habitatges i locals dels barris històrics, una feina que reverteix en benefici de la declaració i de la ciutat´.

Les actuacions que es subvencionaran seran les d’adequació estructural, d’adequació funcional, d’adequació d’habitabilitat, la realització d’obres d’adequació, la rehabilitació de façanes de l’immoble, la rehabilitació d’elements comunitaris en edificis d’habitatges plurifamiliars i la rehabilitació dels locals de planta baixa.

El termini de presentació de les sol·licituds serà a partir del dia següent de la publicació d’aquesta convocatòria al BOIB i fins al 31 de desembre de 2022.

Wpp