Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Rocòdrom d'es ViverL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i la primera tinent d’alcalde, Elena López, juntament amb els responsables del Club Eivissenc de Muntanya, han participat avui en la inauguració del nou mur d’escalada al Pavelló d’es Viver.

El nou mur és de 10 metres d’alçada i acull la possibilitat d’escalar des de nivells baixos fins als nivells més elevats. Els treballs han consistit en reforçar l’estructura a més d’afegir el nou mur que consta de 7-8 preses per metre quadrat. La inversió per part del Patronat Municipal d’Esports ha estat de 37.510 euros.

L’alcalde d’Eivissa ha explicat que “per ells és una inversió molt important i emotiva, ja que aquest pavelló es va construir quan era regidor d’Esports, veure que segueix millorant les condicions per a la pràctica d’esports com l’escalada és una gran notícia”.

La primera tinent d'alcalde, Elena López, ha destacat que 'el pavelló s'Es Viver és un dels punts neuràlgics de les instal·lacions esportives municipals de la ciutat i l'ampliació del rocòdrom és una millora molt significativa, ja que el nou mur d'escalada permetrà la celebració de campionats competicions rellevants. Som ciutat esportiva i estem en continua millora de les instal·lacions per posicionar-nos com indret nacional i internacional per a la pràctica de diferents modalitats esportives'.

Durant tot el dia s’ha celebrat una jornada de portes obertes en les quals l’horari del matí ha comptat amb públic infantil i familiar i la franja de tarda ha estat dedicada a l’escalada indoor per adults.

L’escola municipal d’escalada compta actualment amb més d’una trentena d’infants, d’entre els 4 i 17 anys, que practiquen aquest esport. Les classes al rocòdrom es complementen amb sortides de muntanya a diferents punts de l’illa.

Wpp