Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Jornades EmpresarialsL'Ajuntament d'Eivissa organitza les I Jornades de Formació Empresarial que versaran sobre el benestar i la sostenibilitat i que tindran lloc els propers 16 i 17 de desembre.

Les jornades, que se celebraran en el Casal d’Igualtat, tenen com a objectiu oferir el coneixement i les eines necessàries per a impulsar un negoci des del punt de vista de la cultura del benestar i sostenibilitat. Per a això, es comptarà amb la ponència de diversos experts i professionals de reconegudes empreses que oferiran el seu punt de vista.

La primera jornada arrencarà amb la ponència de la consultora Delia de Miguel que tractarà l'èxit del benestar com a nou model turístic i empresarial per a continuar amb Canay Atalay, fundadora de The Heroines.co, que aprofundirà en els models de negocis conscients.

Paco de la Fuente, consultor, mentor i coach, tractarà l'hospitalitat com a experiència conscient amb els clients i la jornada conclourà amb l'expert en sostenibilitat i director de l'Associació Despierta, Ángel Cano, que donarà a conèixer les oportunitats econòmiques i personals de la crisi climàtica.

El segon dia començarà amb la ponència de Aliwalú Caparrós sobre alimentació saludable i amb sentit comú per a continuar amb J. Carlos Barrios sobre hàbits sostenibles en la restauració i Gabrielle Gambina, directora de Ibiza Produce, que donarà a conèixer la xarxa de consum local.

La coach i experta en màrqueting, Yolanda Torres, parlarà de les tendències i estratègies de Marqueting. Les I Jornades de Formació Empresarial conclouran amb un pla d'acció en xarxes ofert per Ramón Tormo, consultor de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Les persones interessades podran inscriure's de manera gratuïta en la pàgina www.tdetierra.com. A més, les sessions també es podran seguir en streaming des del canal de YouTube de l’Ajuntament.

PROGRAMA:
I Jornada Empresarial

Wpp