Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Feim Nadal 2021L'Ajuntament d'Eivissa ha programat una nova edició de ‘Feim barri, feim Nadal’ que enguany se celebrarà en el passeig de Vara de Rey durant cinc dies, des del proper dilluns i fins al divendres.

Es tracta d'una setmana d'activitats nadalenques dirigides als més petits de la casa i on, a més de tallers infantils, música, contacontes i espectacles de màgia, també es podrà gaudir amb l'arribada del Pare Noel i els seus ajudants.

El tret de sortida serà aquest dilluns, 20 de desembre, amb l'arribada del carter del Pare Noel. Els més petits podran lliurar les seves cartes amb els seus desitjos i participar de tallers infantils, contacontes i una xocolatada, que es perllongará des de les 17 hores fins a les 20.30 hores i que tornarà a repetir-se el dimarts, 21 de desembre.
A més, el dilluns a les 19 hores tendrà lloc un espectacle infantil a càrrec de Cachirulo i els seus amics, i el dimarts, també a les 19 hores, serà el torn del Mago Andrés.
Durant el dimecres i dijous, l'horari de les activitats s'estendrà des de les 11 fins a les 14 hores i de 17 a 20.30 hores, mentre que el divendres es realitzarà en horari de matí.
Al llarg d'aquests dies previs al dia de Nadal, el passeig de Vara de Rey acollirà la visita del Pare Noel i els seus ajudants, i es realitzaran tallers infantils, contacontes i una degustació de la tradicional 'salsa de Nadal'.
El dimecres, a les 19 hores, tendrà lloc un teatre infantil sota el títol ‘Mimi i la reina de les neus’, a càrrec de Blanco Produccions, i el dijous hi haurà una activitat musical interactiva titulada ‘Divermusic’.

Feim Nadal Programa 2021

Wpp