abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajudes autònomsLa Junta de Govern Local ha aprovat l’inici del pagament de les sol·licituds d’ajudes d’empreses i autònoms afectats per la crisi de la COVID-19 de la ciutat d’Eivissa, amb una partida d’1.351.950 euros; una vegada ha finalitzat el termini de valoració del total de 724 sol·licituds.

D’aquesta quantitat, 335 sol·licituds han quedat excloses i finalment han estat admeses un total de 389 que seran les beneficiàries de l’1’3 milions d’euros que es repartiran entre les empreses que havien complimentat en temps i forma la sol·licitud.

D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Eivissa posa a disposició de les petites i mitjanes empreses de la ciutat un total de 1.351.950 euros en aquesta convocatòria d’ajudes dirigida al sector dels autònoms tant afectat per la crisis econòmica derivada de la COVID-19 durant el darrer any. Aquest pressupost prové del conveni signat amb el Govern de les Illes Balears i el Consell d’Eivissa en el que l’Ajuntament aporta 750 mil euros i 581 mil euros cada una de les altres dues administracions.

L'objectiu d'aquest paquet de mesures ha estat ajudar els autònoms i autònomes i petites empreses en la seva activitat econòmica.

A la convocatòria, es van presentar dos tipus de persones treballadores autònomes: aquelles que treballen tot l'any, però s'han vist afectades per la declaració de l'estat d'alarma i els coneguts com a treballadors autònoms de temporada que l’any passat no van poder iniciar la seva activitat o bé que aquesta va ser molt reduïda. També s’han presentat empreses que just acabaven de començar al 2020.
L'import de les ajudes podia arribar fins als 4.000 euros segons el nombre de treballadores i treballadors assalariats.

Wpp