Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Permís taxiL’Ajuntament d’Eivissa ha donat un total de 106 nous permisos de conductor (PMC) de taxi al municipi. Els PMC es repartiran a partir del pròxim 16 de maig a les persones que van aprovar l’examen realitzat el passat 27 d’abril al Recinte de Fires, Congressos i Esdeveniments d’Eivissa (FECOEV), al qual es van presentar 125 conductors i conductores.

Des de la regidoria de Mobilitat han recordat que Eivissa existeixen ja 435 llicències vigents. D’aquestes, 147 són de titulars amb llicència fixa i les altres 288 corresponen a conductors per conta aliena.

El regidor de Mobilitat, Aitor Morrás, ha explicat que ‘amb aquests nous conductors s’incrementa gairebé el doble el nombre conductors qualificats que poden treballar als taxis del municipi. Continuarem fent feina per tal de donar més oportunitats d’incorporació d’una manera qualificada a aquesta professió per la qual cosa anirem traient, al llarg de l’any, noves convocatòries d'accés al permís municipal de conductor de taxi’.

Així mateix, l’Ajuntament d’Eivissa ja ha dut a terme el sorteig dels torns per l’ocupació de les 147 llicències de taxi estacionals acordades amb el sector d’aquest estiu. Hi haurà 4 per a Eurotaxis o vehicles adaptats a persones amb mobilitat reduïda, 71 llicències d’Autotaxi i 72 llicències per a conductors assalariats. Segons va demandar el sector, el primer torn començará a treballar el pròxim 15 de maig i fins al 15 de setembre i el segon torn estarà operatiu del 15 de juny al 15 d’octubre.

Enllaç a:
· Tall de veu del regidor de Mobilitat, Aitor Morrás

Wpp