Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cursos estiu músicaEl Patronat de Música d'Eivissa ha obert fins al 5 de juny el termini d'inscripcions per als cursos d'estiu 2022. Les sol·licituds es poden fer en línia, a través de la web www.eivissa.es/musica/. Una vegada feta la reserva de plaça, el Patronat informarà a les persones admeses entre els dies 6 i 10 de juny.

Entre els cursos, que s'impartiran al mes de juliol, s’ofereixen tres gratuïts, un de Conjunt instrumental, dirigit a alumnat d’instruments de vent i percussió que hagi superat el 2n curs d’instrument; un curs instrumental de corda per a l’alumnat de corda que hagi superat el 2n curs d’instrument i un altre anomenat Marxing Band, dirigit a alumnat de vent i percussió que hagi superat el 4t curs d’instrument.

El curs de Conjunt instrumental tindrà lloc del 4 al 15 de juliol, dilluns, dimecres i divendres en horari de 18 a 20 hores. Durant les classes es prepararà un repertori per actuar a la Berenada popular del dia 8 d’agost.
Quant al curs de Conjunt Instrumental de corda, l’horari serà de matí, dilluns, dimecres i divendres entre el 4 i el 15 de juliol i el de Marxing Band tindrà lloc del 18 al 29 de juliol, en horari de 18 a 19.30 hores, dilluns, dimecres i divendres. L’alumnat participant en aquest curs prepararà un repertori per actuar tant a la Berenada popular del 8 d’agost com al Eivissa Jazz.

El programa de cursos d’estiu compta també enguany amb el Loops d’estiu, un taller on descobrir nous instruments i músiques del món connectant-los amb qualsevol instrument clàssic, so o soroll mitjançant la tecnologia del Live Looping per fer composicions en viu d’una manera interactiva i divertida. Aquest curs està dirigit a joves d’entre 10 i 18 anys i no són necessaris coneixements previs de música. El preu és de 60 euros per a l’alumnat del Patronat i 70 euros per a persones externes i s’impartirà entre el 4 i el 8 de juliol.

El Patronat de Música també ofereix,entre el 5 i el 28 de juliol, classes de saxofon, dirigides a alumnat que hagi superat el 2n curs de l’instrument, amb un preu de 50 euros per alumnat del Patronat i 60 euros per alumnat extern; classes de piano per a alumnat del Patronat ja iniciat en l'instrument amb un preu de 30 euros, que tindran lloc de l’11 al 29 de juliol; classes de cant per a joves de més de 15 anys i per a les quals no són necessaris coneixements previs de música, amb un preu de 30 euros per a l’alumnat del Patronat i 40 euros per a alumnat extern, entre el 4 i el 14 de juliol; classes d’oboè per a l’alumnat d’oboè de tots els nivells amb un preu de 30 euros per a alumes del Patronat i 40 per a externs, entre el 19 i el 28 de juliol i un curs de Música en família, per a nadons de 0 a 3 anys acompanyat d’un familiar.

Les persones interessades poden sol·licitar més informació al 971 310061 en horari de 9.00 a 14.00 hores o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Cursos d'estiu de música

Wpp