Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

cetisEl servei de socorrisme i vigilància a les platges del municipi d’Eivissa ha començat aquesta setmana a les tres platges del municipi d’Eivissa: Talamanca, ses Figueretes i platja d’en Bossa, i estarà operatiu fins al 15 d’octubre.

El servei es va iniciar dilluns 15 de maig amb 6 socorristes, dos per platja, i s’incrementarà a un total d’11 durant els mesos de temporada alta. L’horari fins al 30 de maig és de 12 a 18 hores.

Des de l’1 de juny fins al 30 de setembre, el nombre de socorristes augmentarà, havent-hi quatre a Talamanca i ses Figueretes i tres a Platja d’en Bossa, amb un supervisor per platja. A més, el servei comptarà amb dos patrons d’embarcacions i el coordinador. L’horari també serà més extens i estarà disponible des de les 11 fins a les 19 hores

Pel que fa als mesos de juliol i agost, l’horari serà d’11 a 20 hores. Finalment, des de l’1 al 15 d’octubre es tornarà a l’horari de 12 a 18 hores amb sis socorristes, dos per platja, un patró d’embarcacions i el coordinador. 

El servei compta també amb una barca de salvament entre ses Figueretes i Platja d’en Bossa i una moto nàutica a Talamanca.

Wpp