Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

UA 27Durant les darrers 24 hores s'ha tengut constància que hi ha hagut nous intents d'ocupació als habitatges de la UA-27 de sa Penya que varen ser objectes del desallotjament.
En concret, s'han s'han produït danys a dos tapiats sencers als números 4 i 18 del carrer Retir. També s'han produït dos intents parcials als números 14 i 16 del mateix carrer i s'han detectat dos tapiats danyats als números 23 i 37 del carrer Alt. Totes aquests pertanyen als habitatges de la UA27.

Al marge d'aquests intents, se n'ha produït un altre a un habitatge de propietat municipal al carreró Vista Alegre del barri de sa Penya que també va ser ràpidament detectat.  
Degut a la vigilància policial, que és constant al barril per part de Policia Local i Policia Nacional, s'ha pogut evitar que aquestes cases es tornin a ocupar i avui mateix l'empresa de construcció ja està fent feina per restablir els tapiats a totes les cases afectades.
El regidor de Patrimoni, Pep Tur, ha afirmat que “des de l'Ajuntament d'Eivissa no es deixa d'actuar sobre tots els intents d'ocupació i per això es manté el control policial en col·laboració amb el cos Nacional de Policia”.
La col·laboració ciutadana també es fonamental en els primers moments per tal d'alertar d'aquestes o d'altres ocupacions que es puguin produir dins del municipi.

Enllaç a:
· Tall de veu del regidor de Patrimoni, Pep Tur