Diciembre 08, 2023

ajuntamentdaltvila

Contacto

Dirección:
Servei d'Atenció a la Ciutadania
c. de Canàries, 35
07800 Eivissa
Eivissa
07800
Teléfono:
00 34 971 397 600

Formulario de contacto

Enviar un correo electrónico
(opcional)

Información general

Información general:

Si desitges fer una consulta, un suggeriment o una queixa relacionada amb les infraestructures o manteniment urbà de l'Ajuntament d'Eivissa pica sobre aquest enllaç: Línia verda. Per a d'altres consultes pots emplenar aquest formulari següent.
Nota per als usuaris de comptes Hotmail: Si esperes un correu electrònic de resposta des de l'Ajuntament i no el tens com a contacte, hauràs de mirar a la bústia de "Correu no desitjat", donat que per defecte aquests comptes envien els correus electrònics desconeguts a aquesta carpeta.

Si deseas hacer una consulta, una sugerencia o una queja relacionada con las infraestructuras o mantenimiento urbano del Ayuntamiento de Eivissa pincha sobre este enlace: Línea verde. Para otras consultas puedes rellenar este formulario.
Nota para los usuarios de cuentas Hotmail: Si esperas un correo electrónico de respuesta desde el Ayuntamiento y no lo tienes como contacto, deberás mirar en el buzón de "Correo no deseado", dado que por defecto estas cuentas envían los correos electrónicos desconocidos a esta carpeta.