Octubre 07, 2022

ajuntamentdaltvila

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Presentació dels projectes del Hackathon Createc’22.

El 'Hackathon Createc '22 Innovant per a salvar a les sargantanes' ha començat aquest divendres en el FabLab d'Eivissa amb la participació d'una quinzena d'assistents, entre informàtics, programadors, enginyers de telecomunicacions, robòtica, biòlegs i experts del Consorci per a la Recuperació de la Fauna de les Illes Balears (COFIB). Aquest dijous 7 d'octubre amb la presentació dels resultats en la clausura de Createc Pro, els participants hauran de buscar solucions intel·ligents per a millorar els sistemes de captura de les serps i les formes de preservació de la sargantana pitiüsa.

Llegeix més...

Cicle Illes i literatura 2022

Cicle Illes i literatura 2022, que organitza l'Institut d'Estudis Eivissencs en col·laboració amb l'Ajuntament d'Eivissa.

- Dimecres 5: presentació del llibre 'Junil a les terres dels bàrbars' de Joan-Lluís Lluís

- Dijous 6: presentació del llibre 'Guía para sobrevivir en el espacio' de Jordi Pereyra

- Divendres 7: activitat #AnyAlcover, conferència de Francesc M. Rotger: 'Holmes Alcover i el doctor Moll a la recerca de les paraules'. Coorganitzat amb l'IEE.

Llegeix més...

Caiac & snorkel tour a Talamanca

El programa d'activitats de "Viu la Posidonia" aquest 2022 ofereix sessions en caicac i snorkel a Talamanca amb monitors altament cualificats. Totes les activitats són gratuïtes i es desenvolupen respectant els protocols i mesures de seguretat envers la COVID-19.

Llegeix més...

Surf de rem Posidònia a Talamanca

El programa d'activitats de "Viu la Posidonia" aquest 2022 ofereix classes d'iniciació de surf de rem a Talamanca amb monitors altament cualificats. Totes les activitats són gratuïtes i es desenvolupen respectant els protocols i mesures de seguretat envers la COVID-19.

Llegeix més...

Posidonia i les estrelles: Sobre gegants de mar i cel

Podria existir la Posidònia a Saturn? Què passaria amb els nostres ecosistemes marins si Júpiter hagués estat una mica mes gran i tinguéssim dues estrelles en el sistema solar? Aquesta sessió d'astronomia ens permetrà comprendre el conjunt de factors que han possibilitat l'existència de les praderies de Posidònia. Gaudirem de Júpiter i Saturn amb telescopi astronòmic.

Llegeix més...

Surf de rem Posidònia a Platja d'en Bossa

El programa d'activitats de "Viu la Posidonia" aquest 2022 ofereix sortides de surf de rem a Platja d'en Bossa. Totes les activitats són gratuïtes i es desenvolupen respectant els protocols i mesures de seguretat envers la COVID-19.

Llegeix més...

Club de Lectura Feminista i contacontes

Desprès de l'aturada de l'estiu, l’Ajuntament d’Eivissa reprèn les sessions del Club de Lectura Feminista i del contacontes.

El dijous 29 de setembre, a partir de les 19:30 hores, tindrà lloc la sessió del Club de Lectura Feminista en el que es tractarà el llibre ‘Dilluns ens estimaran’ de Najat el Hachmi. La sessió estarà dinamitzada per Hybris social. En cas de no disposar del llibre, es pot trobar a les diferents biblioteques públiques de l'illa d'Eivissa. Enllaç de recerca: https://cabib.uib.es

Llegeix més...