Novembre 27, 2022

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L’Ajuntament d’Eivissa lliura els premis als escolars guanyadors del concurs de punts de llibre pel Dia de la Infància.

puntllibre1La regidora d’Educació, Carmen Boned, ha fet entrega dels premis als cinc escolars guanyadors del concurs de punts de llibre organitzat des de l’Ajuntament d’Eivissa a través de la regidoria d’Educació i el Pla d'Infància i Adolescència, amb motiu del Dia Mundial dels Drets dels Infants, celebrat el passat 20 de novembre.

El premi ha estat uns bons per valor de 150 euros en material escolar. Els participants havien de dissenyar un punt de llibre inspirat en els seus drets com a infants.

Llegeix més...

Les IV Jornades d'Estudis Locals de Memòria Històrica abordaran la temàtica de l’església davant la República i la Guerra Civil.

GCesglesiaLa Biblioteca Municipal de Can Ventosa acollirà les IV Jornades d'Estudis Locals de Memòria Històrica L’església davant la República i la Guerra Civil, els dies 28,29 i 30 de novembre i el 2 de desembre, organitzades per l'Arxiu Històric d'Eivissa i Formentera (AHEiF). Les conferències tindran lloc a la Biblioteca Municipal de Can Ventosa

Aquesta nova edició retrà homenatge a l’historiador Josep Massot i Muntaner, medalla d'Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, director de les publicacions de l'Abadia de Montserrat i de les revistes Serra d’Or i Randa i mort fa uns mesos.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa crea la plataforma Portal Comercial, un aparador virtual per als establiments comercials de la ciutat.

sinimagenLa regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa ha creat la plataforma Portal Comercial, una web amb la qual es pretén impulsar l’economia local del municipi augmentant la visibilitat dels establiments comercials i empreses de serveis creant un aparador virtual. La plataforma portalcomercial.eivissa.es , creada a partir de la col·laboració i comunicació amb els comerciants de la ciutat, està disponible en català, castellà i anglès i inclou textos i fotografies de cada un dels comerços.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa realitza un diagnostic de la infància i l’adolescència al municipi d’Eivissa amb una enquesta a més de 3.000 alumnes

cetis

Per tal d’anar revertint alguns dels indicadors, la regidoria d’Educació implanta nous programes preventius d’educació emocional per donar suport als centres escolars.

 La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d'Eivissa ha elaborat un diagnòstic de la infància i l’adolescència al municipi d’Eivissa, a partir d’un qüestionari ISC web del projecte internacional Childrens World, emmarcat dins l’elaboració del segon Pla de la Infància i l’adolescència 2022-23 amb motiu de la renovació del Programa Ciutats Amigues de la Infància del Comitè Espanyol, segell que va ser concedit a l’any 2013 i renovat al 2017.

L’elaboració d’aquest estudi, realitzat durant el segon i tercer trimestre escolar de 2022, ha estat gràcies al treball multidisciplinari i la col·laboració de diferents àrees municipals, entitats públiques i privades i associacions d’atenció a la diversitat funcional aportant dades d’interès sobre la situació de la infància i adolescència al municipi.

Llegeix més...

Arriba NIA, Nativ Ibiza Alive, una explosió creativa per la sostenibilitat

cetis

 El festival Nativ Ibiza Live 'Trobada de la creativitat, la cultura, la innovació i la sostenibilitat d'Eivissa' se celebrarà aquest cap de setmana en la zona de l'Eixample, Parc de la Pau, Mercat Nou i voltants amb més de 40 intervencions artístiques, culturals, tallers i activitats per a tots els públics.

El festival NIA, Nativ Ibiza Alive 'Trobada de la creativitat, la cultura, la innovació i la sostenibilitat d'Eivissa' se celebrarà aquest divendres, dissabte i diumenge en la zona de l'Eixample, Parc de la Pau, Mercat Nou i els seus voltants, amb l'objectiu de crear consciència col·lectiva a través de l'art, de promoure la sostenibilitat en totes les seves facetes i fer costat al comerç local i els productes de proximitat.

Durant els tres dies, del 25 al 27 de novembre, la trobada sumarà més de 40 accions i propostes, entre intervencions artístiques, culturals, tallers i activitats sostenibles, que combinaran música en directe, performances, pintura en viu, escultura, gastronomia, vídeo mapping, percussió, moda sostenible, street art i jocs infantils, entre altres experiències.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16