Agost 01, 2021

Mobilitat

La zona blava continua en funcionament aquests dies?

No, la zona blava ha quedat suspesa temporalment per tal que les persones que tenen el cotxe en zona blava…

No, la zona blava ha quedat suspesa temporalment per tal que les persones que tenen el cotxe en zona blava no hagin de fer un desplaçament innecessari cap al cotxe. També així evitam el contacte de les persones amb les màquines de tiquets.

Puc dur els infants als parcs infantils? 

L’Estat d’Alarma no permet aquest fet, recordam que tan sols es pot sortir al carrer per desplaçaments laborals, per comprar,…

L’Estat d’Alarma no permet aquest fet, recordam que tan sols es pot sortir al carrer per desplaçaments laborals, per comprar, anar a entitats financeres, anar a un centre sanitari o atendre algun familiar. En cap cas està previst l’oci dels infants a l’aire lliure. A més des del municipi d’Eivissa hem clausurat els parcs infantils. Recomanam realitzar activitats d’entreteniment i oci dins casa amb els més petits.

Puc anar a la biblioteca a estudiar? 

Un dels espais que romanen tancats són les biblioteques, i totes les que hi ha al municipi, i també a…

Un dels espais que romanen tancats són les biblioteques, i totes les que hi ha al municipi, i també a la resta de l’illa, romandran tancades fins a nou avís.

Puc anar a la platja?

L'accés a les platges del municipi només es permet des de les 9.00 hores i fins a les 21.00 hores,…

L'accés a les platges del municipi només es permet des de les 9.00 hores i fins a les 21.00 hores, i únicament per a la realització del passeig diari dels menors regulat a l'ordre Ministerial 370/2020 de 25 d'abril.
Enllaç al Decret d'accés a les platges

Puc agafar el taxi amb normalitat? 

El taxi és un servei públic que continuarà operant a la nostra ciutat, ara bé, tan sols es podrà utilitzar…

El taxi és un servei públic que continuarà operant a la nostra ciutat, ara bé, tan sols es podrà utilitzar aquest servei de forma individual o com a excepció podran anar-hi acompanyades persones menors d’edat, persones amb alguna malaltia o amb mobilitat reduïda.

Puc dur el ca a passejar? 

Pots realitzar passejos curts al teu ca per cobrir les seues necessitats fisiològiques, sortint de forma individual. Les persones que…

Pots realitzar passejos curts al teu ca per cobrir les seues necessitats fisiològiques, sortint de forma individual. Les persones que han donat positiu en COVID-19 han de deixar de realitzar aquesta acció tant com sigui possible i es recomana deixar-lo amb una altra persona.

Puc anar a comprar al Mercat Nou?

Sí, anar a comprar al Mercat Nou està permès. En tot cas, es recomana comprar a prop de casa i…

Sí, anar a comprar al Mercat Nou està permès. En tot cas, es recomana comprar a prop de casa i fer-ho només una o dues vegades a la setmana, per evitar desplaçaments innecessaris.

Puc fer mudança durant aquests dies?

No; les mudances no estan permeses en aquests moments. Si vostè la fa en aquests dies, s'arrisca a ser sancionat.

No; les mudances no estan permeses en aquests moments. Si vostè la fa en aquests dies, s'arrisca a ser sancionat.

Estic fora d'Eivissa i vull tornar a l'illa. Ho puc fer en aquests moments?

Només poden viatjar a les illes les persones residents a Eivissa, que ho hauran d'acreditar mitjançant certificat de residència, o…

Només poden viatjar a les illes les persones residents a Eivissa, que ho hauran d'acreditar mitjançant certificat de residència, o amb una causa justificada de les previstes en la normativa vigent. Les persones no residents que considerin que tenen causa justificada per venir a l'illa han de tramitar autorització a la Direcció Insular de l'Administració General de l'Estat (per viatges en vaixell) o de la Policia Nacional o Guardia Civil (viatges en avió). Es considera causa justificada necessitat de cura d'un menor, un major o una persona dependent o venir a fer feina en l'àmbit sanitari, principalment.

Funcionen les zones ACIRE aquests dies? 

El control d’accessos a les zones ACIRE han estat suspesos temporalment fins a nou avís.

El control d’accessos a les zones ACIRE han estat suspesos temporalment fins a nou avís.

Puc aparcar als càrrega i descàrrega? 

No es pot aparcar als espais habilitats per a càrrega i descàrrega, aquests espais continuen tenint ús i s’han de…

No es pot aparcar als espais habilitats per a càrrega i descàrrega, aquests espais continuen tenint ús i s’han de respectar.

Què faig si veig gent al carrer reunida?

Truca al 112, 091 o 092 i deixa que sigui la Policia qui se es faci càrrec de la situació.

Truca al 112, 091 o 092 i deixa que sigui la Policia qui se es faci càrrec de la situació.