Setembre 21, 2021

Neteja

Neteja i residus

Continuen amb normalitat els serveis de neteja? 

La neteja dels nostres carrers és un servei bàsic i essencial, durant aquests dies a més intensificam els treballs a…

La neteja dels nostres carrers és un servei bàsic i essencial, durant aquests dies a més intensificam els treballs a les zones amb més afluència de gent com supermercats o farmàcies.

Què puc fer aquests dies amb estris i residus voluminosos?

Evita treure voluminosos aquests dies. En cas de que sigui completament necessari fer-ho, no el deixis per sorpesa, telefona al 900 200…

Evita treure voluminosos aquests dies. En cas de que sigui completament necessari fer-ho, no el deixis per sorpesa, telefona al 900 200 218 o emplena el formulari de la web i l'empresa de recollida us comunicarà el dia que es poden dipositar els residus al carrer.
· Formulari recollida objectes voluminosos

Es troben en funcionament les deixalleries?

A conseqüència de la situació de confinament es restringeix el Servei Insular de Deixalleries d'Eivissa. Les deixalleries mòbils no estan…

A conseqüència de la situació de confinament es restringeix el Servei Insular de Deixalleries d'Eivissa. Les deixalleries mòbils no estan operatives però sí es mantenen obertes les següent deixalleries:
Can Guerxo a Sant Jordi
Ses Païses a Sant Antoni
Can Sançó a Santa Eulària

L'horari actual és de dilluns a divendres de 8.00 a 13.00 hores. Es recomana consultar la web www.deixallerieseivissa.es, per si hi ha canvis.

Què puc fer amb les restes de poda durant aquests dies?

Les restes de poda i jardineria podran ser dipositats en els contenidors de rebuig quan no superin els 50 litres.…

Les restes de poda i jardineria podran ser dipositats en els contenidors de rebuig quan no superin els 50 litres. Hauran de trossejar-se i lliurar-se a l'interior de bosses homologades. Quan la quantitat superi els 50 litres, el propietari o responsable d'aquests s'encarregarà de contactar amb un gestor autoritzat o de dur-los a l'abocador.