abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

EivissaobertaL'Ajuntament d'Eivissa reparteix 10.000 fulletons entre la ciutadania per tal d'informar de les mesures de mobilitat incloses dins Eivissa Oberta.

L'Ajuntament d'Eivissa ha repartit 10.000 fulletons i cartelleria informativa a la ciutadania i als comerços per tal d'informar sobre les mesures preses als caps de setmana en relació amb l'obertura de carrers per a vianants en el marc d'Eivissa Oberta.

D’altra banda, els informadors contractats per l'Ajuntament es mantenen durant la setmana i recorren els barris on s'estan prenent aquestes mesures, especialment als barris de Ca n'Escandell, Platja d’en Bossa, es Viver, es Pratet, sa Capelleta, Eixample i Talamanca.

Els informadors reparteixen els fulletons i aclareixen dubtes en relació amb Eivissa Oberta per tal de recollir també propostes que es plantegin i valorar-ne la viabilitat.

Durant la campanya informativa, els regidors i regidores de cada barri també estan establint contactes amb les associacions veïnals per tal de posar a la seua disposició la informació necessària, que aquests informin els comerços i veïnat dels seus barris, i per rebre propostes de millora i suggeriments de les associacions.

Eivissa Oberta és un pla d'ampliació de l'espai per a vianants. Eivissa Oberta, és una iniciativa de les regidories de Vies Públiques, Mobilitat i Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa, dirigit a garantir que els desplaçaments de la ciutadania siguin segurs a causa de l'actual situació de crisi sanitària provocada per la COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Les accions d'ampliació dels espais per a vianants contemplen mesures, durant els caps de setmana, que van des de l'obertura de 25 carrers als vianants, la prioritat per a bicicletes i les vies 30 a la ciutat i, els diumenges, que des de l’E-10 cap endins hi accedeixin els residents al municipi, els vehicles que vagin als aparcaments de pagament i privats.