abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Sis artistes exposaran les seues obres a la Sala Capitular amb motiu de l’exposició ‘Visions abstractes’, organitzada per l’Ajuntament d’Eivissa. La regidora de Cultura, Carmen Domínguez, ha explicat avui que aquesta mostra de creacions abstractes s’inaugurarà el dissabte, 2 de març, a les 12 hores i es podrà visitar fins al 15 d’abril, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores i dissabtes, d’11 a 13:30 hores.

 

“Continuem amb la programació cultural per commemorar el 25 aniversari de la declaració d’Eivissa com a Ciutat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO amb una nova exposició aquí, a la Sala Capitular, amb aquesta mostra d’art abstracte, on el públic podrà contemplar creacions dels artistes Jaume Comas (també comissari), Adrián Cardona, Carles Guasch, Josep Rosales, Antonio Mendoza i Mauro G.Socuellanos”, ha manifestat durant la presentació d’aquesta mostra als mitjans de comunicació la regidora de Cultura de la Ciutat d’Eivissa, qui també ha convidat a la ciutadania a visitar Dalt Vila amb l’excusa d’aquesta proposta cultural.

A continuació, el comissari i artista Jaume Comas ha agraït a l’Ajuntament d’Eivissa la cessió per aquesta exposició d’un espai tan emblemàtic com és la Sala Capitular i ha assenyalat que el públic podrà veure exposades un total de 12 obres, dos de cada artista, que tenen com fil conductor la seua visió personal de l’art abstracte. La majoria d’obres són de tècnica mixta.  

Per acabar, Carles Guasch també ha valorat la decisió de l’Ajuntament d’Eivissa de posar a disposició dels artistes un espai més per organitzar mostres perquè, en la seua opinió, manquen sales d’exposicions.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wpp