Juliol 20, 2024

ajuntamentdaltvila

Els serveis socials s’adrecen especialment a prevenir les situacions de risc, a compensar els dèficits de suport social i econòmic de situacions de vulnerabilitat i de dependència, i a promoure actituds i capacitats que facilitin la integració social de les persones.
El sistema de serveis socials ha de funcionar de forma integrada i coordinada en xarxa, d’acord amb el marc normatiu que estableixen la Llei 4/2009, d’11 de juny de serveis socials de les Illes Balears
Els serveis socials bàsics es desenvolupen des de les unitats de treball social, mitjançant equips de professionals multidisciplinaris.

Els serveis socials comunitaris bàsics de l’Ajuntament d’Eivissa compten amb tres Unitats de Treball Social (UTS). La funció principal és l’atenció a la ciutadania en l’accés al sistema de Serveis Socials i es troben integrades als barris per tal de facilitar la proximitat del servei al ciutadà.


Unitat de Treball Social Ponent.
C/de Formentera 11, baixos. Telèfon 971397529 Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Atén les zones: Ses Figueretes, es Viver, Platja d’en Bossa, Cas Serres, Ca n’Escandell, Cas Mut i Can Sifre.

Unitat de Treball Social Eixample.
C/de Frau Vicent Nicolau 7-1r. Telèfon 971397528. Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Atén les zones: L’Eixample, sa Capelleta, Puig des Molins, Can Misses, sa Colomina, Can Bufí.

Unitat de Treball Social sa Riba.
Pl. de sa Riba, 12. Telèfon 971397527. Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Atén les zones: La Marina, Dalt Vila, sa Penya, plaça des Parc, Vara de Rey, es Pratet, sa Blanca Dona, Vuit d’Agost, Talamanca, Illa Plana i Cas Ferró.