Juny 25, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

La ciutat d’Eivissa il·luminarà de color verd el passeig de Vara de Rey i les fonts de la ciutat en el Dia Mundial de l'ELA

Dia ELALa ciutat d’Eivissa il·luminarà de color verd el passeig de Vara de Rey i les fonts de la ciutat aquesta nit en el Dia Mundial de l'ELA.

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya dona visibilitat a aquesta malaltia en el Dia Mundial de l'ELA que es celebra avui 21 de juny, amb l’enllumenat de monuments i espais patrimonials a les 15 ciutats del grup. L’Assemblea d’Alcaldes del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya, va aprovar a principis del mes de juny, una vegada estudiada la petició de la Fundación Luzón, recolzar la seva labor amb l’il·luminacio en color verd dels monuments a cada una de les ciutats patrimoni en Dia Internacional dels Malalts de la ELA.

Llegeix més...

El Refectori de l’Ajuntament acull l’exposició ‘Homenatge a la ceràmica d’Anneliese Witt. Poesia i fang’

Anneliese WittLa Sala Refectori de l’Ajuntament d’Eivissa acull des de demà divendres dia 21 l’exposició ‘Homenatge a la ceràmica d’Anneliese Witt. Poesia i fang’, una mostra dedicada a la tasca de l’artista nascuda a Berlin l’any 1935 i que ens va deixar el mes de maig de 2018. La inauguració tindrà lloc a partir de les vuit de la tarda.

‘Poesia i fang’ acull una vintena de peces de Witt que estaran acompanyades pels texts escrits per a la ocasió pels escriptors i poetes Nora Albert, Xesús Ballesteros, Guillermo Blanco, Iolanda Bonet, Ben Clark, Antonio Colinas, Carles Fabregat, Miguel Àngel González, Julio Herranz, Antoni Marí, Josep Marí, Yves Michaud, Ariadna Radionova y Ferrer, Bartomeu Ribes, Mario Riera, Neus Riera Balanzat, Toni Roca, Pau Sarradell, Josefina Torres, Eva Tur Antonio, Vicent Tur Riera i María Vila Rebolo.

Llegeix més...

El Patronat Municipal de Música organitza la representació al Recinte Firal d’‘El Màgic d’Oz'

Màgic d'OzEl Patronat Municipal de Música organitza la representació al Recinte Firal d’‘El Màgic d’Oz’, dins del programa dels concerts que l’escola dedicarà a celebrar els 30 anys de la seva creació i els 25 anys del Cor Ciutat d’Eivissa, que es farà el proper 29 de juny, com a concert de cloenda de curs.

La representació d’‘El Màgic d’Oz’, aquest proper dissabte, 29 de juny, a les 21.30 hores al Recinte Firal d’Eivissa, és una de les dates assenyalades dins els actes de celebració dels 30 anys de la creació del Patronat Municipal de Música, que també celebra el 25 aniversari del Cor Ciutat d’Eivissa, que es commemoren aquest any i pels que s’han organitzat des de l’Ajuntament diversos actes. Aquesta actuació es farà dos setmanes després de les audicions de l’alumnat més petit de l’escola, que aquest any van tenir lloc al baluard de Sant Pere el 16 de juny.

Llegeix més...

Cessió a l’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera de documentació d’Isidor Macabich i el compositor Baltasar Samper

Cessió a l'AxiuL’Ajuntament d’Eivissa i la conselleria d’Educació i Cultura formalitzen la cessió a l’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera de documentació d’Isidor Macabich i el compositor Baltasar Samper, fins ara dins a l’Arxiu del Regne de Mallorca.

El regidor de Cultura en funcions de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, i la consellera balear de Cultura en funcions, Fanny Tur, han presentat aquest matí la cessió a l’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera de diversos documents relacionats amb Isidor Macabich i el compositor Baltasar Samper, que fins ara formaven part del fons de l’Arxiu del Regne de Mallorca. Aquesta cessió temporal i gratuïta de la documentació del canonge i arxiver i el compositor s’ha formalitzat per un període de vint anys.

Llegeix més...

Conformat l'equip de govern de l'Ajuntament d'Eivissa i les seues àrees de gestió

Can BotinoL’equip de govern de l’Ajuntament d’Eivissa queda conformat amb el repartiment de les àrees de gestió.

L'equip de govern de l’Ajuntament d’Eivissa, conformat pels regidors i les regidores de PSOE i Unidas Podemos, s’ha reunit aquest matí a primera hora per posar-se en marxa amb el repartiment de les diferents àrees de gestió.

La distribució acordada és la següent:

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
12