abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Banda SimfònicaLa Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, sota la direcció de Miquel Àngel Aguiló, oferirà aquest dissabte el concert de solistes amb la finalitat de donar a conèixer el talent dels músics que conformen el grup.

L'entrada del concert, que tindrà lloc a l'auditori de Cas Serres a partir de les 19.30 hores, és gratuïta fins a completar l'aforament.

El concert començarà amb Pablo García, un dels integrants més joves del grup, que interpretarà Ballade for flute, de Carl Reineke, amb adaptació per a banda feta pel mateix Pablo García. A continuació serà el torn de Jesús Valverde, que tocarà Concert per a saxo i Banda, d'Eduardo Moreno.

Rosa Mago Gil interpretarà el tercer moviment del Concert per a Clarinet i Banda, del propi director de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, mentre que Perla Gagliardi, veterana trompetista, desplegarà el seu art amb Fantasía i variaciones sobre el Carnaval de Venecia, de J. B. Arban.

Per a acabar la cita “més especial”, en paraules d'Aguiló, la Banda conclourà amb la peça América del musical 'West Side Story.'

Programa del concert

Wpp