abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

Avui. diumenge, dia 25 de juny, començarà una nova edició del Campus Paco Vázquez Eivissa. Es prolongarà durant una setmana fins dissabte, dia 2 de juliol i, com cada estiu, i ja en són dotze, l'exjugador i ara entrenador ajudant del Morabanc Andorra de la Lliga ACB, l'eivissenc Paco Vázquez juntament amb l'Ajuntament d'Eivissa i el Consell d'Eivissa organitzen el campus de bàsquet més longeu de la nostra illa. L'edició d'enguany comptarà amb la participació rècord de 106 joves d'Eivissa amb edats compreses entre els 7 i els 17 anys que gaudiran de 5 hores diàries de bàsquet.

El campus dirigit per Paco Vázquez comptarà amb la participació de diferents entrenadors vinguts de la península, alguns amb experiència a la Lliga Femenina Endesa, així com de pedreres tan prestigioses com la del Joventut de Badalona. Aquests estaran acompanyats de joves entrenadors de l'illa.

I, com a cada edició, no faltaran les visites de jugadors professionals.

En aquesta ocasió els nens i nenes del campus gaudiran de la companyia de Felipe Dos Anjos, pivot brasiler de 2,18 cm, que la temporada que ve jugarà la Lliga ACB amb el Morabanc Andorra, i que ha estat uns dels millors jugadors de la passada edició de la LEB OR; i de María Conde, aler del ZVVZ USK Praha txecque ha jugat l'Eurolliga femenina, la màxima competició europea i que, actualment, està disputant el Campionat d'Europa amb la selecció espanyola.

Wpp