abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

Les actuacions portades a terme consisteixen en el canvi del sentit de la circulació del carrer de Can Tonió i del Riu Duero

 L’Ajuntament d’Eivissa ha reordenat el trànsit al Barri de Can Fita a petició del veïnat. Les actuacions concretes portades a terme per la Policía Local d’Eivissa consisteixen en el canvi del sentit de la circulació del carrer de Can Tonió i del Riu Duero, al terme municipal de Sant Josep de sa Talaia, ajuntament amb el qual s’ha consensuat aquesta iniciativa.

L’objectiu és evitar embossaments de circulació a aquests dos carrers, que fins ara eren de doble sentit tot i que tenen una amplada que no permet el pas de dos vehicles a la vegada. “Hem començat aquest nou mandat donant resposta als vesins i vesines del Barri de Can Fita a una de les principals reclamacions en matèria de regulació de trànsit. Aquestes petites actuacions tenen un gran valor per les persones que cada dia passen per allí perquè gràcies a el canvi de sentit de la circulació d’aquests dos carrers s’ha millorat la seguretat”, ha manifestat l’alcalde d’Eivissa, Rafael Triguero.

Com a conseqüència d’aquest canvi els serveis tècnics s’ha informat de les actuacions amb la deguda senyalització als següents carrers:

- El carrer Riu Duero compta amb senyal d’Entrada prohibida des de la seva cruïlla amb camí des Pou den Basques.

-La illeta que es forma a la cruïlla del Carrer de Can Tonió amb la ronda E-20 disposa d’una senyal d’Entrada Prohibida, en direcció a la rotonda de Cas Mut.

-El carrer de Can Tonió, a la seva entrada, després de l'illeta que forma amb el jardÍ, amb la E-20, com un carrer sense sortida i amb un senyal d’Entrada prohibida.

Wpp