abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen L’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Rafael Triguero, i el regidor de Ciutat Intel·ligent i Transport Públic, Rubén Sousa, s’han reunit aquest dilluns 3 de juliol a Can Botino amb representants del sector del taxi per acordar les millores necessàries per oferir un servei públic més eficient al municipi d’Eivissa.

Entre els temes abordats durant la reunió, la primera oficial del nou Equip de Govern, destaca el de la regulació de la flota per, d’aquesta manera, afavorir que els taxis del municipi treballin durant tots els dies de la setmana fins al 31 d’octubre. De fet, l’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa ha traslladat als representants del sector del taxi que han assistit a la reunió que la publicació del decret pertinent per actualitzar la normativa es publicarà de forma imminent.

Per acabar, Triguero ha explicat que portaran a terme aquelles mesures necessàries per oferir un millor servei públic a la ciutadania i a les persones que visiten la nostra Ciutat d’Eivissa. Una de les primeres iniciatives ha set millorar la parada de Platja d’en Bossa, actuació que el sector ha agraït que fos “tan ràpida” i es recuperaran les parades de taxi del carrer Bartomeu Roselló, la del carrer Galícia de ses Figueretes i la de Joan Carles I.

Wpp