abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

polipractica1L’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa i regidor de la Policia Local, Rafael Triguero, ha donat la benvinguda a set nous agents policies locals en pràctiques durant la recepció oficial celebrada aquest dilluns, 10 de juliol, a les dependències de l'edifici municipal Cetis.

«Hem donat la benvinguda a set nous agents de la Policia Local que continuen el seu procés de formació i a qui he donat l'enhorabona per escollir aquesta valuosa professió», ha manifestat Triguero, qui ha recordat que no ha delegat en un altre regidor les competències de la Policia Local perquè es va comprometre personalment a potenciar aquest cos policial i a dignificar-lo. L'objectiu del nou Equip de Govern és convertir la Policia Local d'Eivissa en referent, no només de l'illa sinó de Balears.

«Com vaig manifestar al meu discurs d'investidura, el nostre compromís és dotar de més mitjans humans i materials la Policia Local d'Eivissa. Per això, ja hem destinat personal administratiu per alliberar als agents d'aquest tipus de tasques, permetent ampliar el nombre de policies al carrer. En l'actualitat, de les 120 places n'hi ha 95 de cobertes i des del Departament de Recursos Humans s'està treballant en borsins específics per cobrir les places d'oficials, de subinspectors i inspectors», ha explicat l'alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa, qui ha estat acompanyat del cap accidental de la Policia Local d'Eivissa, Josep Maria Prats.

Per acabar, Triguero ha reiterat que s'està estructurant i potenciant el cos de la Policia Local d'Eivissa i portant a terme actuacions per aconseguir que sigui encara més propera. A més, destacar que des del passat cap de setmana s'ha reforçat ses Figueretes amb un dispositiu especial, en col·laboració amb la Policia Nacional, per evitar l'incompliment d'ordenances municipals.

polipractica2


 

 

 

 

Wpp