abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

PoliciaLocalEivissa2La Policia Local d'Eivissa ha detingut a una persona per un presumpte delicte de falsedat documental i per circular sense el permís de conducció. 

Agents de la Policia Local d'Eivissa, en funcions de vigilància del trànsit rodat, van observar el dimecres de matí, a l’avinguda d’Espanya amb carrer Ramon Muntaner, una motocicleta que es trobava mal estacionada, per la qual cosa vcan procedir a identificar al conductor. Quan aquest conductor emprenia la marxa, els policies actuants van procedir a donar l'alt.  

Quan els policies locals d’Eivissa li van demanar la seua identificació el conductor va presentar un document de permís de conduir, el qual l'agent va observar anomalies, per la qual cosa va realitzar un estudi del mateix. Fent les comprovacions oportunes els agents van verificar que es tractava d'un document íntegrament fals. Com a conseqüència, la Policia Local va detenir a aquest home per dos delictes: un per falsedat documental i un altre per un delicte contra la seguretat del tràfic, circular mancant de permís de conduir. 

Wpp