abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

diligenciasestupeLa Policia Local d’Eivissa ha arrestat a un conductor d'una motocicleta per un presumpte delicte contra la salut pública després d'intervenir-li diverses substancies estupefaents.

Durant un control dut a terme dissabte passat per la Policia Local d’Eivissa al carrer Jaume II amb el Passeig Joan Carles I els agents van comprovar que el conductor d'una motocicleta realitzava una maniobra evasiva quan s'aproximava al policia local que realitzava el filtre a l'inici del control. Per això, aquest agent va procedir a donar-li l'alt i dirigir-ho a la zona on es trobaven la resta de policies del control per a inspeccionar els vehicles.

El conductor de la motocicleta va manifestar als agents que portava una dosi d'haixix per a consum propi, de la qual va fer lliurament a un dels agents. Es va procedir a realitzar un escorcoll superficial, en el qual se li va trobar una altra bossa amb la mateixa droga i diners en efectiu en la cartera, mentre l'altre agent procedia a realitzar una altra inspecció en els compartiments de la motocicleta, trobant tres borses més d'haixix sota el seient, així com pastilles d'èxtasis en una bossa amagada entre la documentació de la motocicleta.

A continuació, els policies van efectuar una inspecció amb més profunditat i van trobar en la motocicleta una bossa amagada darrere del far davanter, ancorada a l'engranatge, que contenia diverses substancies estupefaents distribuïdes en petites bosses tancades.

La quantitat total confiscada, en total, és la següent:

- 9 bosses transparents: contenen substància de color marró compacta i vegetal, pel que sembla haixix, amb un pes aproximat de 32,35 gr.
- 2 bosses transparents: contenen comprimits amb forma quadrada de color rosa, pel que sembla èxtasi, amb un pes aproximat de 6,57 gr.
- 6 bosses transparents precintades: contenen substància pulverulenta de color blanc, pel que sembla cocaïna, amb un pes aproximat de 5,84 gr.
- 3 bosses transparents: contenen substància pulverulenta de color blanc, pel que sembla ketamina, amb un pes aproximat de 7,25 gr.

Tant la distribució com la varietat en les substàncies i els llocs diversos on es van trobar, unit a les quantitats resultants del pesat, constitueixen indicis suficients per a suposar la comissió d'un delicte contra la salut pública, per la qual cosa es va procedir a la detenció del conductor de la motocicleta i es van realitzar diligències en la comissaria de la Policia Nacional d’Eivissa.

 

Wpp