abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

setmanamobilitatLa tercera tinent de batle i regidora de Vies Públiques, Obres i Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa, Blanca Hernández, ha presentat les activitats programades aquest cap de setmana a la Ciutat d’Eivissa amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat,  que aquest any es presenta sota el lema “Eficiència energètica: Combina i mou-te”. Tallers, circuits d’educació viària i un passeig amb bici amenitzat per Cachirulo són algunes de les activitats previstes per dissabte i diumenge a la plaça Albert i Nieto. 

“Hem programat a la capital d’Eivissa un cap de setmana ple d’activitats dirigides a tota la família amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta i, amb aquestes acciones lúdiques, conscienciar als més petits dels beneficis d’aquest mitjà de transport sostenible”, ha explicat Hernández.  

El dissabte 16 de setembre la jornada per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat començarà a les 11 hores amb un circuit d’educació viària i amb un altre per aprendre a anar en bicicleta. A més, les persones assistents podran participar en els tallers ‘Posa la teua bici a punt’ i en un altre de xapes d’educació viària. També es portarà a terme un mural temàtic i d’11:30 a 13 hores haurà un espectacle d’animació infantil a càrrec de Cachirulo.  

La jornada de diumenge 17 de setembre, de 10:30 a 12 hores, tindrà lloc el passeig amb bici amb Cachirulo i està permesa la participació a les persones majors de set anys. Les inscripcions es poden fer el mateix dia, de 10 a 10:30 hores, a la plaça Albert i Nieto. Es regalaran 250 samarretes entre els participants. El programa conclourà amb una degustació de producte local, de 12 a 13 hores. 

Per acabar, l’Ajuntament d’Eivissa recorda que la Setmana Europea de la Mobilitat és una campanya per sensibilitzar els responsables polítics i també la ciutadania de les conseqüències negatives que té l’ús irracional del cotxe a la ciutat.  

Concurs infantil per guanyar dos bicicletes 

L’Ajuntament d’Eivissa, amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, també ha organitzat un concurs de dibuix online i els autors, que han de tenir entre 6 i 11 anys, dels dos millors rebran una bicicleta de regal. Per concursar s’ha de pujar un dibuix a la plataforma que s’anunciarà durant el dia d’avui a les xarxes socials i es podran votar els preferits. Els guanyadors es seleccionaran entre els 20 més votats.  

A més de les dos bicicletas, també es regalaran dos vals de material escolar de Carlin per valor de 50 euros i altres dos, per valor de 25 euros. 

Cartell informatiu activitats Setmana Europea de la Mobilitat

Wpp