abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

La Policia Local de Eivissa va dur a terme el passat 1 de setembre una intervenció al carrer Sa Punta.

 La Policia Local de Eivissa va dur a terme el passat 1 de setembre una intervenció al carrer Sa Punta en resposta a la conducció sospitosa d'una motocicleta que va intentar evitar la intervenció policial.

Durant la inspecció de la documentació del conductor i del vehicle, es va observar una actitud nerviosa per part del conductor i del passatger i els agents van comprovar que tant el conductor com el passatger portaven substàncies sospitoses. En concret, la Policia Local es va incautar de:

  • 1 bossa de plàstic transparent amb substància de color rosa, aparentment TUSI, amb un pes aproximat de 7.2 grams.
  • 1 embolcall de paper d'alumini, el tipus de substància del qual no va poder determinar-se en el lloc, amb un pes aproximat de 3 grams.

 

A més, el conductor portava:

  • 1 embolcall de paper d'alumini amb nombroses pastilles de color rosa en forma de núvol, amb un pes aproximat de 86.5 grams.
  • 1 bossa de plàstic transparent amb substància de color blanc, aparentment KETAMINA, amb un pes aproximat de 53 grams.
  • 1 bossa de plàstic transparent amb nombroses pastilles de color rosa en forma de núvol, amb un pes aproximat de 5.5 grams.
  • 1 bossa de plàstic transparent amb embolcalls blancs de diverses grandàries, amb un pes aproximat de 5.5 grams.
  • 1 bossa de plàstic transparent amb substància de color blanc, aparentment KETAMINA, amb un pes aproximat d'1.8 grams.

 

Atès que existien indicis suficients per considerar que aquests fets podien ser constitutius d'un delicte contra la salut pública, específicament tràfic de drogues, es va procedir a la detenció del conductor i del passatger. Es tracta de dos homes de nacionalitat italiana i residents a Eivissa, de 42 i 44 anys d'edat, respectivament.

Tots dos detinguts van ser traslladats a la Comissaria de Policia Nacional.

Wpp