abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

limp1L'Ajuntament d'Eivissa i Aqualia han presentat avui, al Bulevar d’Abel Matutes, els vehicles elèctrics que s'han incorporat a la flota del Servei Municipal d'Aigües. Es tracta de cinc furgonetes Citroen, totes 100% elèctriques, amb una autonomia de 250 km. Aquests vehicles suposen, aproximadament, la meitat de la flota lleugera del Servei Municipal d'Aigües que actualment està formada per 10 furgonetes i 3 motocicletes. També s'incorpora a la flota una motocicleta Horwin 100% elèctrica i un vehicle hidronetejador. Amb aquestes incorporacions, s’estima que s’evitarà l’emissió de 15 tones de CO2 a l’any. 

 

L'alcalde de la capital de l’illa d’Eivissa, Rafael Triguero, ha explicat que "la incorporació d´aquests vehicles al servei públic d’aigua dona compliment al compromís d´aquest ajuntament d’apostar per la sostenibilitat i la protecció del medi ambient a Eivissa. “Els serveis municipals han d’anar de la mà de les noves tecnologies, sent respectuosos amb el nostre entorn”, ha assenyalat Triguero. 

limp2

 

 

 

 

 

Per la seua banda, el cap de servei d'Aqualia a Eivissa, David Bernaus, ha apuntat que a Aqualia estan molt conscienciats amb la necessitat de preservar el medi ambient, com demostra que siguin el primer operador del cicle integral de l'aigua que calcula la petjada de carboni de forma global i en la totalitat d'activitats que desenvolupem. Així ho acredita l'Oficina Espanyola de Canvi Climàtic del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient (MAGRAMA). Bernaus també ha explicat que Aqualia tindrà punts de recàrrega propis a les instal·lacions del Servei. "La incorporació d’aquests vehicles suposa un pas més del Servei Municipal dʻAigües dʻEivissa per la sostenibilitat i la conversió en un municipi que desenvolupi la seva activitat amb el mínim impacte ambiental i la màxima eficiència energètica", ha conclòs Bernaus.

limp3

 

 

 

 

 

Wpp