abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

reuniopratetL'Ajuntament d’Eivissa ha informat l'associació veïnal de Es Pratet que les obres de Pere Francés, l'inici de les quals es preveu aquest mes d'octubre, es dividiran en tres fases i en cinc trams per a minimitzar les molèsties que puguin registrar-se en la zona a conseqüència d'aquests treballs.

L'alcalde de l'Ajuntament d’Eivissa, Rafael Triguero; la tercera tinenta d'alcalde, responsable de l'Àrea de Modernització i Transformació i regidora de Vies Públiques, Obres i Mobilitat, Blanca Hernández, i la regidora de Comerç, Turisme i Mercats i del barri de Es Pratet, Laura Planells, s'han reunit aquest dilluns a la tarda amb representants de l'associació veïnal de Es Pratet, entre els quals es trobava la seva presidenta, Carmen Cárcel, per a explicar-los els detalls de les obres previstes al carrer Pere Francés i en què consistiran cadascuna de les tres fases programades. “Ens hem compromès a mantenir una comunicació constant i permanent amb els veïns i veïnes de Es Pratet perquè rebin, sempre, de primera mà, tota la informació relacionada amb aquests treballs. A més, els hem recordat que si tenen qualsevol dubte o consulta poden dirigir-se al seu regidor de barri”, ha explicat l'alcalde de l'Ajuntament d’Eivissa.

En aquesta reunió, celebrada en la seu de l'associació veïnal de Es Pratet, es va detallar als assistents que durant la Fase I, que està previst que es desenvolupi entre octubre i gener, estan contemplats els treballs d'instal·lació, pavimentació, equipament i jardineria.

Sobre el tram afectat, que comprendrà l'avinguda de Bartolomé Roselló fins al carrer Felip II, destacar que s'habilitarà un accés perquè els vehicles puguin aparcar. No obstant això, aquests aparcaments hauran de bloquejar-se puntualment per a poder executar els treballs de demolició, formigonada i pavimentació, corts que podrien prolongar-se durant una setmana, aproximadament.

 

Wpp