abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

patisobertsL’Ajuntament d’Eivissa estrena l’iniciativa ‘Patis oberts’ a quatre centres educatius del municipi a partir d’aquest dijous, 2 de novembre. “L’objectiu de la regidoria de Joventut d’obrir les escoles Sa Graduada, Sa Bodega, Cas Serres i Portal Nou també a les tardes durant unes hores és perquè els nens i nenes puguin gaudir de les seues instal·lacions exteriors fora de l’horari lectiu”, ha manifestat la segona tinent d'alcalde, responsable de l’Àrea Social i regidora d'Educació, Joventut i Protecció Civil de l’Ajuntament d’Eivissa.

Durant novembre i desembre la distribució de les quatre escoles que obriran els seus patis de dilluns a dissabte, de 16 a 19 hores, és la següent: 

Dia 

Centre 

Dilluns 

Sa Graduada i Sa Bodega 

Dimarts 

Cas Serres i Portal Nou 

Dimecres 

Sa Graduada i Cas Serres 

Dijous 

Sa Bodega 

Divendres 

Sa graduada i Cas Serres 

Dissabtes 

C19 i Portal Nou 


Podran ser persones usuàries del centre de Creació Jove C19:  

  • Les persones joves d'entre 6 i 12 anys de dilluns a divendres. 
  • Les persones de 12 a 18 anys els dissabtes. 

 

La inscripció haurà de fer-se per escrit mitjançant la sol·licitud, que es recollirà a cada centre educatiu de forma prèvia.També estiran disponibles a la regidoria de Joventut i al Centre de Creació Jove C19. Només a l’inici del servei, un cop entregada aquesta inscripció serà vàlida per assistir a qualsevol centre o dia.  

Per acabar, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa explica que a les escoles amb patis oberts també s’oferiran activitats per treballar habilitats socials a través de jocs, esports, manualitats, música... 

Wpp