abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

L’Ajuntament celebra aquest dissabte 6 d’abril ‘Eivissa en Flor’ amb tallers florals gratuïts, food trucks i amb ‘La Verbenita’. El regidor de Festes de la capital de l’illa, Francisco Torres, i el de Jardins, Manuel Jiménez, han presentat aquesta iniciativa per donar la benvinguda a la primavera i amb la que es continuen les activitats de dinamització de la Ciutat.

“Després d’aquests dies de devoció i tradició amb les processons com a protagonistes, des de l’Ajuntament d’Eivissa volem continuar amb les activitats de dinamització amb Eivissa en Flor, on les persones assistents podran gaudir d’una jornada de tallers florals, gastronomia i música que començarà a les 10:30 hores i es desenvoluparà fins a la una de la matinada”, ha explicat Torres durant la presentació d’Eivissa en Flor.

Per la seua part, Jiménez ha afegit que l’objectiu és consolidar Eivissa en Flor com un esdeveniment anual, i no puntual, i que el públic pugui gaudir d’una exhibició de ball pagès, d’una exposició de bonsais i de tallers florals gratuïts per a totes les edats perquè tothom pugui aprendre i embrutar-se les mans. Un total de cinc floristeries participaran en aquesta iniciativa. La inscripció als tallers es podrà fer el mateix dissabte, des de les 10.30 hores per ordre d'arribada i es limitarà a un taller per persona. A més, el regidor de Jardins ha agraït la col·laboració de tots els participants i ha afegit que també es sumarà el Centre Integrat de Formació Professional Can Marines per fomentar els estudis dels graus relacionats amb el món agrari.

A aquesta jornada no podia faltar la música i l’Ajuntament d’Eivissa estrenarà a la Ciutat ‘La Verbenita’, organitzada per Jordi Cardona i Adrián Rodríguez. Aquests promotors han explicat que estan molt il·lusionats per oferir aquesta activitat al centre de la Ciutat, al passeig de Vara de Rey i donar l’alegria típica de les festes de barri i un color diferent del que s’està oferint musicalment a l’illa. “Volem sorprendre al públic i que la gent no pari de ballar. Barrejarem molts de gèneres, mesclant tradició i modernitat. Convidem a la ciutadania a que descobreixi aquesta Verbenita, on sonaran ritmes com la rumba, flamenc, hip hop… ”, han assenyalat Cardona i Rodríguez.

La programació d’Eivissa en Flor és la següent:

A les 10.30 hores Inauguració amb la Colla de Vila.

De 10.30 h A 19.00 hores.

• Exposició de Bonsais de l'Associació ElxGarden.

• Mercat de Flors amb la participació de les floristeries: Ambiental, Clara Torres, Decoflor, Eiviss Garden i Es Baladre.

• Tallers de primavera:

• 11.00 h Taller de flor tallada per Clara Torres i Es Baladre.

• 13.00 h Taller d'ecosistemes autorregulats per Eiviss Garden.

• 16.00 h Taller de flors seques i preservades per Vanai.

• Tallers de natura i manualitats infantils.

• Espai gastronòmic amb food trucks.

De 18.00h a 01.00 hores:

‘La Verbenita’, “l'experiència festiva més verbenera de l'illa d'Eivissa.

Espai gastronòmic amb food trucks.

Descàrrega la programació de "Eivissa en Flor"

Wpp