abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

La regidora de Comerç de la capital de l’illa, Laura Planells, informa que el termini d’inscripcions encara està obert i finalitzarà el dilluns 8 d’abril, a les 12 hores

L’Ajuntament d’Eivissa celebrarà la 14 edició de la Fira d’Estocs el 14 d’abril al passeig de Vara de Rey. La regidora de Comerç de la capital de l’illa, Laura Planells, informa que el termini d’inscripcions encara està obert i finalitzarà el dilluns 8 d’abril, a les 12h.

Els comerços que vulguin participar en aquesta Fira d’Estocs s'han d’inscriure telemàticament, adjuntant l’autoliquidació de la taxa corresponent, que es pot emplenar i pagar telemàticament a l’Oficina Virtual de la web de l’Ajuntament d’Eivissa, www.eivissa.es. Només es permet una inscripció per comerç perquè les places són limitades.

“Aquesta Fira d’Estocs d’Eivissa suposa una nova oportunitat per a aconseguir productes de tota mena amb importants rebaixes, a més de per a poder gaudir d'activitats lúdiques de tota mena al carrer. En els pròxims dies informarem del programa complet”, ha manifestat Planells.

 La ruta per fer el pagament de les inscripcions a la web www.eivissa.es és la següent:

 Entrar a l’oficina virtual

1. Tràmits online

2. Informació sobre les autoliquidacions

3. Servei d’autoliquidacions

Al llistat obrir ‘Expedició de documents’. S’ha d’emplenar-lo amb les dades, anar a l’epígraf i seleccionar

4- Documents relatius a serveis d’urbanisme. Després, a l’apartat 04. Per cada expedient de concessió d´instal·lació de rètols, mostres o ocupació de via pública.

Pagar la liquidació de 18 €

Wpp