abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

El quart tinent de batle de la capital de l’illa, Jordi Grivé, ha explicat que actuaran “barri a barri” per aconseguir un municipi més net

El Pla de xoc de neteja de l’Ajuntament d’Eivissa ha continuat als carrers Galícia i Navarra de ses Figueretes, on s’ha actuat durant tres dies (de dimecres fins a avui, divendres) i s’ha provat nova maquinària. El quart tinent de batle i regidor de Neteja i Medi Ambient de la capital de l’illa, Jordi Grivé, ha explicat que hi haurà actuacions integrals a tots els barris per aconseguir un municipi més net.

 Grivé, qui ha oferit declaracions als mitjans de comunicació aquest matí al carrer Navarra, ha explicat que la màquina nova incorporada al servei municipal de Neteja està actualment en fase de proves, però està previst adquirir-la definitivament. “Es tracta d’una decapadora que utilitza aigua a pressió i amb una elevada temperatura.

“Millorar la neteja de la Ciutat i aconseguir l’Eivissa que mereixem és un dels nostres objectius principals i darrera d’aquestes actuacions integrals hi ha un seriós treball de planificació i d'estudi per netejar barri a barri i per gestionar millor els recursos amb els quals comptem”, ha assenyalat el quart tinent de batle i regidor de Neteja de la capital de l’illa, qui ha afegit que per a les taques més persistents s'està usant un producte especial anomenat Cleandog.

 Sobre les actuacions portades a terme amb motiu del Pla de Xoc a aquests dos carrers de ses Figueretes, s’ha completat la neteja dels carrers Galícia i Navarra, on avui divendres s’ha centrat el servei. La nit del dijous i matinada d’avui es van realitzar treballs d’aigualeig per a retirar residus de les voreres.

Aquestes tasques d’aigualeig consisteixen en projectar aigua a pressió amb productes de neteja contra els residus acumulats als carrers i voreres, arrossegant-los així fins al clavegueram més pròxim. A més de la neteja, amb aquests treballs també es millora la seguretat de les voreres, ja que en eliminar la brutícia i restes que es troben acumulats s'eviten relliscades i altres accidents.

Les tasques d'aigualeig són, per tant, molt importants per a la bona conservació de tots els carrers i places del municipi.

 Per acabar, a l’actuació integral d’aquests tres dies als carrers Navarra i Galícia també s’ha mobilitzat a la Brigada d’Acció Immediata, BAI, que compta amb equip hidronetejador d'alta pressió, a més d'altres eines i material.

Wpp