abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

L’alcalde de la capital de l’illa, Rafael Triguero; el director tècnic de la Policia Local, Julián Córdoba, i la cap Sonia Bea han destacat aquest dilluns, durant la presentació en la plaça Antoni Albert i Nieto, que l’objectiu és reforçar la plantilla i actualitzar i modernitzar els mitjans materials.

L’Ajuntament d’Eivissa continua amb l’ampliació d’efectius de la Policia Local amb la incorporació de quatre agents en pràctiques i dos vehicles híbrids. L’alcalde de la capital de l’illa, Rafael Triguero; el director tècnic de la Policia Local, Julián Córdoba, i la cap Sonia Bea han destacat aquest dilluns, durant la presentació en la plaça Antoni Albert i Nieto, que l’objectiu és reforçar la plantilla i actualitzar i modernitzar els recursos i mitjans materials.

“Continuem amb la millora de la Policia Local d'Eivissa, dotant-la de més personal i recursos per a oferir una atenció de qualitat, tenint en compte que just avui fa 5 anys que Eivissa és oficialment capital de l'illa. Per tant, a l'Ajuntament d'Eivissa seguim amb el nostre full de ruta per aconseguir una policia local encara més pròxima, visible a tots els barris del municipi i eficient. Eivissa ha de comptar amb una major presència policial al carrer i també necessitem més agents per crear noves unitats”, ha manifestat Triguero durant l’atenció a mitjans de comunicació, qui ha afegit que amb motiu de l’inici de la temporada turística s’incrementarà la seguretat en les zones on es registren més aglomeracions de persones.

A continuació, el director tècnic de la Policia Local d’Eivissa ha explicat que s’estan actualitzant i modernitzant els recursos i mitjans per treballar amb més seguretat i d’una forma més efectiva i que el cos policial de la Ciutat ha de ser referent en les Illes Balears i atractiva per als futurs agents. A més d’aquests quatre agents està prevista pròximament la incorporació de vuit policies locals més.

Per acabar, la cap de la Policia Local d’Eivissa ha valorat que amb aquesta modernització de la flota es registrarà una reducció dràstica d’emissions contaminants i que també contribuiran a la disminució de la contaminació acústica. En total, la Policia Local disposa de 12 cotxes i la previsió és ampliar la flota i modernitzar-la.

“Aquests dos nous vehicles disposen de càmeres interiors de videovigilància, són els més moderns tecnològicament dels que disposa la Policia Local d’Eivissa i esperem veure’ls circulant per la nostra Ciutat com més aviat millor”, ha conclòs l’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa.

 

48 denúncies per excés de velocitat

 

Per una altra banda, la Policia Local d’Eivissa, informa que el passat 5 d’abril, en funcions de vigilància del trànsit rodat amb el radar mòbil, es van realitzar controls de velocitat en diversos punts de la ciutat. En vies considerades artèries i principals, on la velocitat establerta a 30 km/h com ara l’ainguda. d’Isidor Macabich, es van detectar conductors que circulaven al doble del permès, constituint un perill per a la resta dels usuaris de la via.

En total, la Policia Local d’Eivissa va interposar 48 denúncies per infraccions de trànsit, per excés de velocitat, de les que sis es corresponen a vehicles de transport públic.

Wpp