abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

S'avança el termini de sol·licitud de plaça respecte anys anteriors, que estarà obert del 13 al 19 de maig.

S'avança el termini de sol·licitud de plaça respecte a anys anteriors, que estarà obert del 13 al 19 de maig, per facilitar que les famílies sàpiguen quant abans si compten amb plaça disponible o no.


S'augmenten places fins a les 920 i s'hi incorpora una nova escola d'estiu a Cas Serres. Es prioritzaran les famílies en què ambdós progenitors treballin, per facilitar la conciliació. Les beques a famílies vulnerables augmenten un 40%.

Les escoles d'estiu municipals de la ciutat d'Eivissa presenten aquest any importants novetats de cara a oferir un servei millor a les famílies del municipi, així com una opció divertida, lúdica i pedagògica als petits i joves. L'objectiu és millorar la conciliació, tenint en compte les peticions fetes per les famílies en anys anteriors.

Els criteris d'admissió es modifiquen per prioritzar les famílies residents al municipi en què els progenitors treballin, de manera que es garanteixi una millor conciliació en totes les famílies del municipi. Les famílies nombroses, monoparentals i segons germans comptaran a més a més amb un descompte especial d'un 20%.

L'escola juvenil, que en anys anteriors se celebrava únicament al juliol, aquest any s'amplia a tot el mes d'agost. D'altra banda, les escoles esportives impulsades pel patronat d'esports s'homologuen a la resta d'escoles municipals i com a novetat estaran obertes a nens amb necessitats especials, reforçant així una aposta per a la inclusió real i efectiva. A aquestes escoles esportives també s'hi afegeixen els serveis de matinera, menjador i tardana (de 14 a 15:30h), que no estaven disponibles en anys anteriors.

El barri de Cas Serres comptarà amb una escola, i també es disposarà del Col·legi Can Misses, que oferirà instal·lacions amb aire condicionat i zones d'ombra, molt reclamades per les famílies en anys anteriors.

L'any 2023 les famílies del municipi d'Eivissa van poder beneficiar-se d'una subvenció del Govern d'Espanya emmarcada al Pla corresponsables, si bé aquest any aquesta subvenció no s'ha convocat per part del govern. El cost de cada plaça és de 367,80€, dels quals l'Ajuntament d'Eivissa subvenciona un 51%, i el preu final que hauran d'abonar les famílies de 180€ per nen i mes. Per a aquelles famílies vulnerables o en risc d'exclusió, també s'augmenten aquest any les beques disponibles un 40%, passant de 100 a 140.

L'àrea de joventut de l'Ajuntament d'Eivissa informa que el seu objectiu principal és afavorir la conciliació, per la qual cosa oferirà, com és habitual, assessorament i ajuda a totes les famílies que tinguin alguna dificultat en el procés. El llistat d'admesos es donarà a conèixer el proper 23 de maig, avançant així la data respecte a anys anteriors i permetent a les famílies tenir més temps per organitzar-se, una petició que diverses famílies havien realitzat a l'Ajuntament.

El termini de sol·licitud de places serà del 13 de maig a les 8:00 fins les 23:59 del 19 de maig a la web https://escoladestiu.eivissa.es/inscripcion.

Wpp