abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

Una obra de teatre protagonitzada per Fernando Tejero i un concert dedicat a l’amor, les dos propostes culturals que oferirà l’Ajuntament d’Eivissa aquest cap de setmana a Can Ventosa. Ja estan disponibles la pàgina web culturaentradesonline.eivissa.es les entrades per veure ‘Camino al zoo’ aquest dissabte 2 de març, a les 20 hores, i les del concert ¡Amor (servido con amor)!, d’aquest diumenge, a les 19 hores.

Fernando Tejero, Dani Muriel i Mabel del Pozo són els protagonistes de ‘Camino al zoo’. La sinopsis és la següent: malgrat ser parella, la vida quotidiana de Peter i Ann està marcada per la incomunicació i la solitud. Defugint l'intent d'Ann per afrontar la situació, Peter decideix passar el dia en el zoològic de Central Park. Allí coneixerà a Jerry, un excèntric personatge que l'obliga a escoltar les seves històries fins a l'última i més esborronadora de totes: el motiu real de la seva visita al zoo. El preu de la entrada és de 20 euros anticipada i 22, en taquilla.

Un concert dedicat a l’amor

L’oferta cultural continua a l’auditori de Can Ventosa el diumenge, a les 19 hores, amb Amor (¡Servido Con amor!). Vesperinas, al violoncel, i Villalonga, al piano, oferiran una selecció dels millors temes inspirats en l'amor arreglats per a chelo i piano amb sincronia visual.

El públic podrà gaudir d’una experiència semblant al cinema sense ser cinema, pròxima al tradicional concert sense ser-ho. En definitiva, els músics oferiran una simbiosi auditiva i visual. El repertori de amb ¡Servido Con amor! que interpretaran Vesperinas i Villalonga està format per les següents cançons:

Caro mio ben…………………………………………..…… G.Giordani

Can you feel the love tonight…………………………….…..E.John

Love is here to stay…………………………..………………G.Gershwin

Plaisir d’amour………………………………………………..Martini

So in love…………….……………………………………….C.Porter

The man I love………………………………………………..G.Gershwin

Love me tender………………..………………………..…….E.Presley

Love story………………………………………………….…F.Lai

Embraceable you……………….……………………….……G.Gershwin

Salut d’amour……………………….…………………….… E.Elgar

When I fall in love……………………………………………Heyman/Young

Love is a many -splendored thing……………………………S.Fain

El día que me quieras………………………..…………….…C.Gardel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wpp